Épül az új klubhelyiség Várdarócon

194

Várdaróc – Két hete kezdődött el a várdaróci labdarúgópályán az új klubhelyiség építése. Az objektum társadalmi munkában készül, a szombati, november 5-i kalákának is több résztvevője volt.

Újabb társadalmi összefogásnak lehetünk tanúi Várdarócon, ahol a közösségi ház és a játszótér után most a focipályán egy új klubhelyiséget építenek.

A várdaróci focicsapatnak, amely túlnyomórészt helyiekből áll, sikerült az elsők közé föltornáznia magát, immár 22 forduló óta veretlenek, ami nemcsak a csapat önbizalmának tett jót, de egyre nagyobb a szurkolótáboruk is. Támogatókból sincs hiány: Jankovics Róbertnek, a HMDk ügyvezető elnökének sikerült több szponzort is megnyernie, akik építőanyaggal segítik a csapat új öltözőjének az építését. A labdarúgó-egyesület tagjai mellett számos falusi polgár is csatlakozott, így egy-egy „munkaakción” olykor 20-an is részt vesznek.

– Mostani épületünk nagyon rossz állapotban van, ezzel az új épületrésszel jobb feltételeket szeretnénk teremteni a klubot alkotó közösség számára. Hetven négyzetméterről van szó, ahol egy kisebb raktárhelyiséget, egy klubhelyiséget és a játékvezetők számára egy külön helyiséget alakítunk ki. Most a falak felhúzásánál tartunk, az őszi szezon végére szeretnénk befejezni, így tavasszal már az új épületben beszélhetnénk meg a taktikai lépéseket – nyilatkozta lapunknak Hegedűs Hajnó, aki azt is hozzátette, bízik benne, hogy a hátralevő két mérkőzésen is megőrzik veretlenségüket.