Csapatépítő jutalomkirándulás Pécsre

128

A Várdaróc Magyar Kultúregyesület keretei között két korosztályban működik gyermektánccsoport, a nagyobbak számára a hét végén egy jutalomkirándulást szerveztek. Pécsre, a Zsolnay Negyedbe látogattak el, ahol egy érdekes programban volt részük.

A Várdaróc Magyar Kultúregyesület 18 évvel ezelőtt alakult meg, több éve foglalkoznak a néptáncosok utánpótlás-nevelésével.

– Folyamatosan csatlakoznak hozzánk az új tagok, ma közel negyven kistáncosunk van, két korosztályban. A gyerekek szorgalmasan gyakorolnak. Motivációs és csapatépítési szándékkal ezért a hétvégén a nagyobbakat egy jutalomkirándulással leptük meg. Egy nagyon jó csapat van kialakulóban, amely hamarosan ifjúsági egyesületként képviselheti a szervezetünket. Fontos, hogy jól összeszokjanak, hogy egymást támogassák, segítsék, ezért szerveztük nekik ezt a kirándulást – mondta Micheli Zsolt, a Várdaróc Magyar Kultúregyesület elnöke.

A Gerle gyermektánccsoport idősebbjei egy érdekes programon vettek részt a pécsi Zsolnay Negyedben, ahol a Labor – Interaktív Varázstér fantázianévre hallgató csodák palotájában a gyerekekre a repülőszimulátortól kezdve a galvánzongorán át a lézeres akadálypályáig bezárólag sok izgalmas felfedeznivaló várt.

Az egyesület a programjait, fellépéseit a zágrábi Kisebbségi Tanácsnál, a Bethlen Gábor Alapnál és a Csoóri Sándor Alapnál elnyert támogatásból valósítja meg.