Családi napot tartott a Várdaróc FC

96

Szülők és gyerekek együtt fociztak a Várdaróc Futballklub családi napján, így ünnepelték a szezon végét és természetesen a sikereket is.

A Várdaróc FC évente kétszer szervez családi összejövetelt: decemberben évzáró ünnepélyt tartanak, nyár elején pedig idényzáró családi nappal kedveskednek a klub keretében működő focisuli növendékeinek és szüleiknek.

– A mostani családi napot is azzal a céllal szerveztük, hogy megköszönjük a gyerekeknek azt a kimagasló teljesítményt, amit nyújtanak mind az edzéseken, mind pedig a meccseken. Ne feledjük, hogy ők is megvédték idén a pélmonostori teremfoci-bajnokságon elért első helyezésüket. Az ő sikereiket is megünnepeltük a felnőtt csapat kupagyőzelme mellett – nyilatkozta lapunknak Kiss Dárió, a klub egyik vezetője.

Ezúton is köszönetét fejezte ki szponzoraik mellett a szülőknek is, akik rendszeresen hozzák-viszik csemetéiket az edzésekre és a meccsekre, elősegítve ezzel a sport terén való fejlődésüket.

A családi napon inkább a kikapcsolódáson és a társalgáson volt a hangsúly, de azért egy kis foci ebben a programban is helyet kapott, a gyerekek szüleikkel együtt rúghatták a bőrt a várdaróci pályán.

A Várdaróc FC fociiskolájába jelenleg kb. 40 gyerek jár, Kiss Dárió felhívja a figyelmet, hogy továbbra is szeretettel várnak minden olyan (5-10 éves) focikedvelő fiatalt, aki szeretne csatlakozni a Várdaróc FC nagy családjához.

A cikk az elektronikus média többféleségének és különbözőségének fejlesztéséről szóló Alap által került társfinanszírozásra.