Családi nap a focipályán

0
203
10-gyereknap

KOPÁCS – A kopácsi óvoda szervezésében szombaton családi napot tartottak a helyi futballpályán. A gyerekek és a szülők a szabadtéri programon különböző játékokat játszottak, versenyeket bonyolítottak le.

A kopácsi óvoda szombaton családi napot szervezett a helyi focipályán, amelynek célja az volt, hogy a szülők a gyerekekkel közös programokban vegyenek részt. Az összejövetelnek az időjárás is kedvezett, így sok résztvevője volt a szabadtéri programnak.

– A rendezvénynek nem volt támogatója, így batyus módszerrel oldottuk meg az ellátást, vagyis mindenki otthonról hozott üdítőt, rágcsálnivalót. Örülünk, hogy ilyen sokan vettek részt, aminek egyik következménye a jó hangulat volt. A szülők is beszálltak a vetélkedőkbe, játékokba – kötélhúzás, zsákban ugrálás, akadályverseny -, így a végére mindenki kellemesen elfáradt – nyilatkozta lapunknak Ruzsicska Ilonka kopácsi óvónő.

A pálya mellett leterített plédekről családtagok szurkoltak a versenyzőknek. A nap végén a szülőké volt a főszerep, ugyanis az anyukák az apukák ellen vívtak meg egy barátságos focimérkőzést.