Biker’s Weekend Kiskőszegen, mintegy 500 motoros részvételével

724
15-motoros_talalkozo_batina-3

Augusztus 6-9. között került sor a kiskőszegi Island Pirates MC szervezésében a sorrendben 15. motoros találkozóra a Zöld-szigeten, amelyre Horvátország számos területéről, Magyarországról, Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából és Ausztriából is érkeztek motorosok.

Az Island Pirates MC motoros klub múlt hét végén tartotta a sorrendben 15. Biker’s Weekend motoros találkozót a kiskőszegi (Batina) Zöld-szigeten, melyen elsősorban a nagymotorok és a rockzene kedvelői gyűltek össze, hogy szórakozzanak, pihenjenek.
Csütörtöktől szombatig számos együttes lépett fel a hatalmas sörsátorban elhelyezett színpadon: a Mr. Slave, az Unknown Pleasure, a Rumproof, a Nihil Chips, a Company, a Bleid Leid, a The Garden és a Baswing szórakoztatták a közönséget. A főzenekar az

Atomsko sklonište volt, akik szombat este zenéltek.

A zöld-szigeti „kalózok” szombaton délután ügyességi játékokat is rendeztek, volt sörivó verseny, de motorjaik hangerejét is összemérhették a résztvevők. A játékok után következett a motoros felvonulás, amely rendőri kísérettel a Zöld-szigettől a csúzai Piros Csizma vendéglőig tartott.

A szervezők számításai szerint kb. 500 motoros vett részt az idei találkozón, Horvátország számos vidékéről, de Magyarországról, Ausztriából, Szerbiából és Bosznia-Hercegovinából is érkeztek két keréken, a „civil” látogatók száma pedig meghaladta az ezret.

Lefler Attila, az Island Pirates MC alelnöke lapunknak elmondta, a nehéz gazdasági helyzet hatással volt rendezvényükre is, de összességében elégedettek az idei találkozóval is.

15-motoros_talalkozo_batina-1