Az Osijek Hotel reklámfogása

0
23

A legmagasabb eszéki szálloda egy nem mindennapi reklámfogással hívta fel a figyelmet magára: a közösségi oldalán bejelentette, hogy itt az ideje a felújításnak, és hogy narancssárga színben gondolkodnak. Mint utóbb kiderült, csak egy új ételüket szerették volna ily módon reklámozni.

Az Osijek Hotel a maga 62 méteres magasságával a harmadik legmagasabb épülete régióközpontunknak, így igencsak meghatározza a belváros képét, így a narancsszínre való festésének a hírére elég sokan reagáltak. Voltak, akik szerint így megtörnék a Dráva-parti épületek szürke egyhangúságát, sokan pedig azt javasolták, hogy a narancs helyett inkább a helyi futballcsapat színeire, kék-fehérre fessék, egyesek pedig egyfajta tréfának gondolták. Végül is mindenki fellélegezhetett, mert az egész csupán egy reklámfogás volt, amellyel az étlapjuk egyik új kínálatára, az Orange Chicken-re, vagyis a narancsos csirkére szerették volna fölhívni ily módon a figyelmet.

A hotel egyébként 1977-ben épült, akkor a fehér színe dominált, utoljára pedig 2004-ben renoválták és festették át szürkére. A szobák eredeti számát csökkentették, azok így tágasabbakká váltak, új konyhát is kapott, valamint nagyobb események és konferenciák megtartására alkalmas, 450 fő befogadását lehetővé tevő helyiségekkel bővítették. A 2004-es felújítás után most 140 szoba és hét apartman van a szállodában.