Az Economica Hungarica meghirdette legújabb pályázatait

0
200

A HMDK vidék- és gazdaságfejlesztési stratégiája alapján, a magyar kormány jóvoltából az Economica Hungarica Alapítvány kiírta legújabb pályázatait. A keret kimerüléséig, de legkésőbb szeptember 15-ig mezőgazdasági földterületre és falusi ház vásárlására lehet pályázni

A horvátországi magyarság számára komoly segítséget jelent a magyar kormánynak a HMDK vidék- és gazdaságfejlesztési stratégiája alapján 2017 őszén indult horvátországi gazdaságfejlesztési programja, amelynek célja, hogy gazdaságilag is megerősítse és a szülőföldjén tartsa a magyar közösségeket.

Palizs-Tóth Hajnalka, az Economica Hungarica Alapítvány igazgatója lapunknak nyilatkozva elmondta, hogy a legújabb kiírás során falusi ház vásárlására, illetve mezőgazdasági földterület megvásárlására lehet pályázni. A pályázati határidő mindkét pályázat esetében szeptember 15., de a keret kimerülése esetén előbb is lezárulhat.

– A pályázati feltételek és a kiírás teljes szövege honlapunkon olvasható, itt szerepelnek az elérhetőségeink is, ugyanis ügyfélfogadásra továbbra is előzetes, telefonon való egyeztetés után van mód – mondta Palizs-Tóth Hajnalka.