Aki másnak vermet ás…

0
168
PB210203

Rágalmazó levelek garmadáját indította ma útjára Kel József, az úgynevezett Koordináció nevében, amelyről már tudjuk, hogy civil szervezetként jegyeztek be Vukovár-Szerém megyében. Az a bizonyos Kell József írta alá a Jankovicsot rágalmazó levelet, aki ugye megpróbálta megvesztegetni Szőlősi István HMDK-s önkormányzati képviselőt egy nemrég előkerült hangfelvételen. Jankovics Róbert nem lepődött meg a levélen, már várta, mivel rukkol elő ellene a MESZ, ugyanis szerinte ők mindig hátulról támadnak, a nyilvánosság elé soha nem állnak ki. Aljas módszereikkel pedig sajnos négy évvel ezelőtt győzni is tudtak.

– Újból azzal jöttek elő, hogy én a békés reintegráció alatt, 1996-tól 1997-ig az UNPROFOR-nak fordítottam, valamint hogy 1998 –tól az OSCE-nek dolgoztam. Hozzá teszik, hogy bizony ez csak olyan valaki tehette, aki kiszolgálta a szerb rezsimet. Ezért a kijelentésért én nemrég pert nyertem ellenük, ennek köszönhetem a 30 ezer kúnát, amit most a kampányomra költhetek. Mindenképpen el kell mondanom, hogy én kiskorú voltam, mikor kitört a háború. A szüleim itthon maradtak, ezért én Pélmonostoron fejeztem be a középiskolát. Azért lehettem az UNPROFOR-nál fordító, mert három nyelven beszéltem tökéletesen. De Juhász Sándor nem beszélt három nyelven, sőt mai napig gondjai vannak a magyarral. És ő volt az akit akkor vették fel a pélmonostori középiskolába a szerbek munkaviszonyba, amikor onnét minden más nemzetiségűt kirúgtak. Azt írják, én 1999-ben lettem magyar húszon akárhány évesen? Engem mindig magyarnak neveltek szüleim! Juhász Sándor viszont lassan hatvan éves lesz, vajon hallott-e valaki arról, hogy ő 1999 előtt mozgott-e magyar körökben? Szerintem azt sem tudta, hogy létezik magyar szervezet!

Sójáról, akinek megválasztására a levél szerzője buzdít, csak annyi, hogy nem engem ítélt 9 év letöltendő börtönbüntetésre a hadbíróság, mert átjátszottam a szerbek kezére egy gépparknyi autóbuszt. 1992-ben még körözést is adtak ki ellene a horvát hatóságok. Évekig Magyarországon bujkált, 1997-ben jöhetett újra vissza Baranyába befolyásos barátainak köszönhetően, és mai napig a szerbekkel karöltve, koalíciós partnerként vezeti a saját járást. Ennyit az aljas lejárató kampányukról és alattomos módszereikről, remélem a mostani választásokat már csak emiatt is elveszítik – nyilatkozta lapunknak Jankovics Róbert, parlamenti képviselő jelölt.

 

Ehhez kapcsolódó cikk