A Várdaróc FC gőzerővel halad az első osztály felé

0
103

Július 5-én megkezdődnek a koronavírus-járvány miatt elhalasztott selejtezők, a győztes a megyei első osztályba fog jutni. A felsőbb kategóriába jutásért a Várdaróc FC is versenyben van, és jók az esélyei.

A Várdaróc FC eddigi történetének a legsikeresebb idényét tudhatja maga mögött. Minden mérkőzésüket megnyerték, és bár a vírus miatt nem tudták végigjátszani a szezont, a csapat a 2019-20-as idény bajnoka lett. Annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb jussanak, selejtezőket kell játszaniuk a megyei másodosztály többi bajnoka ellen, amelyek közül csak egy kerülhet a megyei első osztályba. A Várdaróc FC a siker érdekében komoly erőfeszítéseket tett, új játékosokat igazoltak és számos fejlesztést valósítottak meg a pályán és az öltözőkben is. Játékosaik kiváló formában vannak, készen állnak a megmérettetésre. A selejtezőkre is gőzerővel készülnek, rendszeresen edzenek és fejlesztik képességeiket a minél nagyobb siker érdekében.

A HMDK ingyenes szurkolói buszt (buszokat) indít a július 8-i, dályai mérkőzésre, így akit érdekel ez a lehetőség, jelentkezzen Kiss Dáriónál (mob.: 091-592-0715).

Az első mérkőzésüket július 5-én játsszák hazai pályán Dálya csapata, az NK Radnički ellen. A 18 órakor kezdődő mérkőzésre mindenkit szeretettel várnak, hiszen jól jön majd a buzdítás a tétmeccsen. A visszavágót három nappal később, július 8-án rendezik Dályon, szintén 18 órakor. A derbi győztese továbbjut a selejtezők következő szakaszába, ahol a szlavóniai Semeljci csapata, az NK Croatia lesz az ellenfél.

– Nagyon fontos mérkőzések előtt álunk, hiszen csak akkor juthatunk tovább, ha győzünk. Úgy érzem, hogy csapatunk erős, és megvan minden esélyünk ahhoz, hogy följussunk a megyei első osztályba. Arra kérek mindenkit, hogy aki tud, jöjjön el vasárnap és szerdán a mérkőzésünkre, és szurkoljon nekünk – mondta Kiss Dárió, a Várdaróc FC egyik vezetője.