48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás – Fokozódó brüsszeli nyomás a kampányban

0
138

A magyar gyermekvédelmi törvény elleni brüsszeli nyomás, valamint a választási kampány elindulása a két kiemelt témája a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor következő adásának. Az M1 és a hirado.hu közös, csütörtök esti hírháttér műsorában ezúttal G. Fodor Gábor, politológus és Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója lesz Lánczi Tamás vendége.

A nézői igényekre reagálva a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor most már egy időben több felületen is nézhető. A műsor indulása óta sokan – tv-nézők és online felhasználók egyaránt – azzal az igénnyel keresték meg a szerkesztőket, hogy szeretnék a műsor egészét választott felületükön végignézni. Ennek a kérésnek eleget téve látható a teljes adás csütörtökönként 20:30-tól az M1-en, követhető a hirado.hu oldalán, valamint a legnagyobb közösségi-, továbbá videómegosztó oldalon is.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetőek a hirado.hu honlapján, Facebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.