A sportszeretetüket és a szorgalmukat jutalmazta a képviselő

0
58
cof

Magyarságunk parlamenti képviselője, Jankovics Róbert hamburgerrel és üdítővel lepte meg a Várdaróc Labdarúgó-egyesület ificsapatát a csütörtöki edzés után.

A Várdaróc Labdarúgó-egyesület nyáron egy focisulit indított a bellyei járási, 9-12 éves korú gyerekek számára azzal a céllal, hogy csapatot alkotva indulhatnak az őszi bajnokságban.

A tagtoborzás sikeres volt, a hazai gyerekekhez Kopácsról és Laskóról is csatlakoztak a focikedvelők, és nagy lelkesedéssel edzenek.

A labdarúgó-iskola ingyenes volt Jankovics Róbertnek, parlamenti képviselőnk nagylelkű  támogatásának köszönhetően. A köztudottan nagy focirajongó hírében álló képviselő már több alkalommal támogatott futballcsapatokat, sporttal kapcsolatos összejöveteleket, a múlt héten az ificsapat sportszeretetét és szorgalmát is jutalmazta, amikor a csütörtöki edzés után hamburgerrel és üdítővel lepte meg őket.

– Napjainkban a sportnak pedagógiai és egészségügyi szempontból is kiemelt szerepe van. Ezért különösen fontos, hogy a gyerekek az iskolán kívül is sportoljanak. A sport nemcsak testnevelés, hanem közösségformáló, összetartó ereje is van. Ez a csapat is jó példája annak, hogy össze lehet hozni általa több település fiataljait is, és én bízom benne, hogy össze is fogja tartani őket, ami elismerésre méltó – mondta Jankovics Róbert.